Stories, True and Otherwise

Stories, True and Otherwise

CONTEMPORARY INTERVENTION

Along the rear wall, massive glass doors open to a patio that provides breathtaking panoramic views of the mountains. The very existence of this patio is remarkable given that a large transformer impeded its construction for more than six months. As the process of redirecting power lines beneath the alley dragged into October, no work could be done on the roof or back half of the building, and workers weren’t allowed within 10 feet of the power lines.   (photo courtesy of James Florio.)

Along the rear wall, massive glass doors open to a patio that provides breathtaking panoramic views of the mountains. The very existence of this patio is remarkable given that a large transformer impeded its construction for more than six months. As the process of redirecting power lines beneath the alley dragged into October, no work could be done on the roof or back half of the building, and workers weren’t allowed within 10 feet of the power lines.   (photo courtesy of James Florio.)

MODERN IN DENVER COVER STORY | SPRING 2015

The warehouse at the corner of Broadway and Walnut wasn't always glamorous. In fact, before Brad Fentress swooped in and transformed it into the new 24,000 square-foot showroom for his own Studio Como, this was a distinctly unhip industrial space defined only by the hundreds of boxes of legal files which lined the floors in every direction.

What a difference a year makes . . .

Read the full story at Modern in Denver.

photo courtesy of James Florio and Modern in Denver

Dominic TestaComment